8AN-8OT Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 (edited) Nie wiem czy każdemu, ale mi osobiście przydałoby się jakby nazwa następnego posterunku kiedy jest obsadzony przez gracza podświetlała się np. na kolor żółty (jak tu na screenie), a gdy jest BOT podświetlenie na kolor biały. Często jak dojeżdżam do posterunku i chcę sprawdzić czy jest obsadzony i klikam TAB, to akurat załącza się czuwak/SHP i jest to irytujące. W tym wypadku "z daleka" wiadomo czy pytać o coś, czy nie ma sensu. Bo siedzi BOT. Lub rozwiązanie, które zaproponował użytkownik discord'a @bprog z ikonami bota lub gracza obok nazwy posterunku (osobiście to rozwiązanie bardziej mi się podoba). Grafiki z ikonami bota i gracza są własnością @bprog Edited July 21, 2023 by marzena 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Murphy Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Oznaczenie człowiek/bot mogłoby być widoczne w rozkładzie jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8AN-8OT Posted July 21, 2023 Author Share Posted July 21, 2023 33 minuty temu, Frank Murphy napisał(a): Oznaczenie człowiek/bot mogłoby być widoczne w rozkładzie jazdy. Z tego co się orientuję to wkrótce ma być zmieniony rj, ma przypominać ten oryginalny, a więc nie za bardzo widzę tam miejsce na info czy człowiek czy bot siedzi na nastawni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts