stanleymk Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 (edited) problem dzis gdy bot przejmowal stację , nagle po wysyłaniu informacji o odjeżdzie pociągu bot nie przyjmowal komunikatu ze odjechał pociag i nagle ciągle wysyłał co sek. co odjechało . Ogólnie teraz bot nie przyjmuje zadnych komunikatów , np. czy droga jest wolna itp inne . problem na wszystkich serwerach ten sam. Edited July 20, 2023 by siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXTART Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Miałem podobny problem, tylko że mi w ogóle nie choć wysyłałem komunikat ten nie chciał się wysłać Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleymk Posted July 20, 2023 Author Share Posted July 20, 2023 to to samo ja mialem chociaż gdzies wyslalem ale nie pokazał się mój komunikat i to na wszystkich serwerach to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleymk Posted July 20, 2023 Author Share Posted July 20, 2023 stan na 22:11 dziala już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Każdy tak miał/ma na każdym serwerze i aktualnie deweloperzy nad tym pracują. Jeżeli chcecie być na bieżąco lub zgłaszać bieżące problemy, wejdźcie na oficjalnego discorda Simraila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts