misiek_131415 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Dzień dobry, Serwer "UA1" Dzisiaj około godz. 19.00. Serwer pusty, zero graczy w pociągach i na nastawniach. "Testowałem" coś co powodowało by utrudnienia np na PL2, PL4 i niepotrzebny stres innych graczy. Dlatego wszedłem na pusty serwer. I czystym przypadkiem taka sytuacja. Jadę pendolino od Dąbrowy na Zawiercie, zielony semafor dla mnie. Z przeciwka na czerwonym semaforze stoi towar w kierunku Dąbrowy Górniczej Południowej. Miałem podgląd na mapę i widziałem co się dzieje wokół. Za nim powoli torem obok zbliża się siódemka TLK też w kierunku Południowej i Doroty. I nagle przy moim zielonym semaforze do jazdy na wprost BOT puszcza osobowy i przecina mój tor jazdy. Nie zdążyłem z zaskoczenia uwiecznić to. Potem BOT zapala zielone i towar też przecina mój tor jazdy. To już mam na zrzucie ekranu. Ciekawa sytuacja:):):):):):) Czy ktoś by w to uwierzył jakbym nie miał zrzutu ekranu?:) Miałem zoom zrobiony więc pulpitu mojego w kabinie nie widać. W momencie zdarzenia widać że chyba na wysokości nastawni DGZ jestem. Czyli już za semaforem który dał mi zielone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 24, 2023 SIMRAIL Team Share Posted July 24, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted August 10, 2023 Author Share Posted August 10, 2023 Ale reakcja już jest widzę na zgłoszenie. Ja spróbuję ponownie tego samego numeru co w Ząbkowicach wywala mnie z serwera:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts