misiek_131415 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Dzień dobry, Serwer "UA1" Dzisiaj około godz. 19.00. Serwer pusty, zero graczy w pociągach i na nastawniach. "Testowałem" coś co powodowało by utrudnienia np na PL2, PL4 i niepotrzebny stres innych graczy. Dlatego wszedłem na pusty serwer. I czystym przypadkiem taka sytuacja. Jadę pendolino od Dąbrowy na Zawiercie, zielony semafor dla mnie. Z przeciwka na czerwonym semaforze stoi towar w kierunku Dąbrowy Górniczej Południowej. Miałem podgląd na mapę i widziałem co się dzieje wokół. Za nim powoli torem obok zbliża się siódemka TLK też w kierunku Południowej i Doroty. I nagle przy moim zielonym semaforze do jazdy na wprost BOT puszcza osobowy i przecina mój tor jazdy. Nie zdążyłem z zaskoczenia uwiecznić to. Potem BOT zapala zielone i towar też przecina mój tor jazdy. To już mam na zrzucie ekranu. Ciekawa sytuacja:):):):):):) Czy ktoś by w to uwierzył jakbym nie miał zrzutu ekranu?:) Miałem zoom zrobiony więc pulpitu mojego w kabinie nie widać. W momencie zdarzenia widać że chyba na wysokości nastawni DGZ jestem. Czyli już za semaforem który dał mi zielone. 1
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 24, 2023 SIMRAIL Team Posted July 24, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
misiek_131415 Posted August 10, 2023 Author Posted August 10, 2023 Ale reakcja już jest widzę na zgłoszenie. Ja spróbuję ponownie tego samego numeru co w Ząbkowicach wywala mnie z serwera:))))
Recommended Posts