Jump to content

Kolizja z innym pociągiem

Recommended Posts

Dzień dobry,

Serwer "UA1" Dzisiaj około godz. 19.00. Serwer pusty, zero graczy w pociągach i na nastawniach. "Testowałem" coś co powodowało by utrudnienia np na PL2, PL4 i niepotrzebny stres innych graczy. Dlatego wszedłem na pusty serwer. I czystym przypadkiem taka sytuacja. Jadę pendolino od Dąbrowy na Zawiercie, zielony semafor dla mnie. Z przeciwka na czerwonym semaforze stoi towar w kierunku Dąbrowy Górniczej Południowej. Miałem podgląd na mapę i widziałem co się dzieje wokół.  Za nim powoli torem obok zbliża się siódemka TLK też w  kierunku Południowej i Doroty. I nagle przy moim zielonym semaforze do jazdy na wprost BOT puszcza osobowy i przecina mój tor jazdy. Nie zdążyłem z zaskoczenia uwiecznić to. Potem BOT zapala zielone i towar też przecina mój tor jazdy. To już mam na zrzucie ekranu. 

Ciekawa sytuacja:):):):):):) 

Czy ktoś by w to uwierzył jakbym nie miał zrzutu ekranu?:) Miałem zoom zrobiony więc pulpitu mojego w kabinie nie widać. W momencie zdarzenia widać że chyba na wysokości nastawni DGZ jestem. Czyli już za semaforem który dał mi zielone. 

a.png

b.png

• Like 1

• 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy