DriverPl Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Na następujących pulpitach komputerowych, nie jest oznaczona nastawnia: Biała Rawska Olszamowice Pilichowice Na pozostałych pulpitach komputerowych nastawnia jest oznaczona Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted July 16, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #77 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mackownik Posted July 19, 2023 Share Posted July 19, 2023 (edited) Chyba mam coś podobnego o ile tytuł mnie nie zmylił. Załączone logi i filmik z problemem. Brak komunikatów z nastawni wysyłających do mnie i brak możliwości wysłania komunikatów do najbliższych nastawni. SimRail_log_2023-07-18_23-17-32.txt Edited July 19, 2023 by Mackownik Dodanie logów i filmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriverPl Posted July 19, 2023 Author Share Posted July 19, 2023 Nie, nie chodziło o to, przy okazji przypomnę o zmianie labelka bo błąd naprawiono z aktualizacją wczorajszą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts