キャプテン翼 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 (edited) Teram ma taki crash, że po prostu wywala do pulpitu i zamyka aplikację, steam zostaje włączony. Dzieje się to podczas ekranu ładowania. Teraz już za każdym razem, spróbuje zresetować komputer i dam znać. Nie ma żadnego komunikatu o błędzie. logs.zip Edited December 11, 2022 by キャプテン翼 update logi Link to comment Share on other sites More sharing options...
キャプテン翼 Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Niestety, nie odpala już mi się. Restart nie pomógł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
キャプテン翼 Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Udało mi się złapać błąd który dosłownie pojawia się na chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
キャプテン翼 Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Dobra udało się ogarnąć. Okazało się, że wyszła jakaś mała aktualizacja. Zaktualizowałem i działa. Dziwne, że podczas otwierania aplikacji bezpośrednio z pulpitu sam nie zaktualizował, musiałem to ręcznie w bibliotece steam zrobić. Ewentualnie automatyczne aktualizacje, bądź okienko o jej braku do wprowadzenia. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts