Miz3x Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Tak jak w temacie, model drzwi powoduje dziwny problem z przenikaniem? Nie wiem jak to nazwać, lepiej widoczne na zdjęciach. Dotyczy to jedynie tego wagonu z tego co zauważyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted June 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted June 27, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2530 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted June 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted June 27, 2023 Pewnie któryś element się przesunął kilka mm, jak tylko ten wagon ma problem. Sprawdzimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted July 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted July 14, 2023 Drzwi są odrobinę za małe i zawsze z którejś strony będzie szczelina. Wyśrodkowałem je, dosunąłem do zawiasu i płaszczyzny skosu. Ta dziura była raczej spowodowana o obrót wnętrza o kilka dziesiątych promila. Wyrównałem je i jest na styk, więc nieba nie będzie już widać, najwyżej wnętrze w szczelinie drzwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts