Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Fajna strona, jedynie sugerowałbym skompresowanie obrazów, dość długo strona się przez to u mnie ładuje.

Posted
6 godzin temu, d513 napisał(a):

Fajna strona, jedynie sugerowałbym skompresowanie obrazów, dość długo strona się przez to u mnie ładuje.

Ciągle zastanawiam się jak strona ma wyglądać (wersja polska jest zupełnie inna od tej angielskiej). W nowej wersji w wolnym czasie dodaje nowe funkcje oraz usprawnienia aby lepiej wyglądało to ale nie jest wykluczone że będą 2 wersje strony (stara i nowa)

Dziękuję za feedback,  został zanotowany i w najbliższym czasie wszystkie zdjęcia zostaną skompresowane co poprawi wydajność.

• 2 weeks later...
Posted

Changelog 24.09.2023

[PL] Na czas nieokreślony została przywrócona poprzednia wersja strony w wersji polskiej.
[EN] The previous Polish version of the site has been restored indefinitely.

• 2 months later...
Posted (edited)

jest już aktualizacja simraila i takie mam pytanie czy zrobisz aktualizacje twojego generatora pociągów?

naprawde fajna to jest strona.

Edited by Moloch kall
Posted
32 minuty temu, Moloch kall napisał(a):

jest już aktualizacja simraila i takie mam pytanie czy zrobisz aktualizacje twojego generatora pociągów?

naprawde fajna to jest strona.

Dziękuję za miłe słowa. Aktualizacja strony powinna pojawić się jutro, a może nawet dzisiaj, jeśli wszystko będzie działało.

• Like 1
Posted

Changelog 24.09.2023

[PL] Dodano pojazdy z aktualizacji gry (21.11.2023)
[EN] Added vehicles from the game update (21.11.2023), changed page appearance

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Changelog 22.12.2023

[PL] Dodano możliwość zmiany stylu strony
[EN] Added the ability to change the page style

• 2 months later...
Posted (edited)
1 godzinę temu, Lord Papuga napisał(a):

Jak się zamienia te składy w plikach? Nie umiem tego znaleźć

znajdź scenariusz w którym chcesz zmienić skład
np. "...\Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\1_KatowiceWarszawa\Scenarios\[scenariusz]\mission.json"

wyszukujesz:

"player": true,

i podmienisz:

"vehicles": "Elf/EN76-006",

na:

"vehicles": "skopiowany skład",

Edited by ksaszu
  • Thanks 1
  • 2 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy