tomadr Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 (edited) Prowadziłem pociąg 244049 na serwerze pl2 od godziny 14:20, wszystko szło pomyślnie póki w Łazach Łc na torze trzecim rozpoczęło się doraźne ograniczenie prędkości 20km/h. Po przekroczeniu całą długością pociągu gra nadal uznawała że ten pociąg ma mieć ograniczenie. Co jeszcze bardziej nietypowe było to że za mocno zahamowałem na odcinku ograniczenia i pojazd wyhamował całkowicie. Szczerze, nie mam pojęcia jak wywołałem ten błąd, nawet reconnect nie rozwiązywał sprawy, a dopiero restart serwera. W załączeniu przesyłam logi oraz dysponuje jeszcze plikiem rejestrującym jazdę w razie wątpliwości. Edited May 21, 2023 by tomadr
SIMRAIL Team uetam Posted May 21, 2023 SIMRAIL Team Posted May 21, 2023 Niestety w jednym na kilkadziesiąt przypadków zdarza się niestety że odwołanie nie jest automatycznie odwoływane. Ten błąd czeka na swoją kolej na liście rzeczy do poprawki. 2
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 21, 2023 SIMRAIL Team Posted May 21, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts