tomadr Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 (edited) Prowadziłem pociąg 244049 na serwerze pl2 od godziny 14:20, wszystko szło pomyślnie póki w Łazach Łc na torze trzecim rozpoczęło się doraźne ograniczenie prędkości 20km/h. Po przekroczeniu całą długością pociągu gra nadal uznawała że ten pociąg ma mieć ograniczenie. Co jeszcze bardziej nietypowe było to że za mocno zahamowałem na odcinku ograniczenia i pojazd wyhamował całkowicie. Szczerze, nie mam pojęcia jak wywołałem ten błąd, nawet reconnect nie rozwiązywał sprawy, a dopiero restart serwera. W załączeniu przesyłam logi oraz dysponuje jeszcze plikiem rejestrującym jazdę w razie wątpliwości. Edited May 21, 2023 by tomadr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted May 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted May 21, 2023 Niestety w jednym na kilkadziesiąt przypadków zdarza się niestety że odwołanie nie jest automatycznie odwoływane. Ten błąd czeka na swoją kolej na liście rzeczy do poprawki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted May 21, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts