Finek Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Dobry wieczór. Jechałem wieczorem na serwerze PL2 od Gajówki do Charsznicy i napotkałem "samobójcę" Gdy na przejeździe kolejowym pod Szarkówką 2,3km od Charsznicy przejeżdżał pociąg, stojący pod czerwonym światłem samochód nagle ruszył i wbił się w pociąg z naprzeciwka. A zaraz potem miał kolizję i ze mną (swoją drogą fajnie odleciał, odwrócił się na koła i pojechał dalej 😉 ) Mam nadzieję, że log, miejsce i serwer będą pomocne, aby uratować życie wielu samobójczych kierowców 🙂 SimRail_log_2023-04-26_16-56-05.txt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted April 27, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2378 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2378 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 O rety, od kiedy auta wchodzą w interakcję z pociągiem? Pamiętam, że tylko przenikały... Nieźle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts