bart_dem Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Sp贸jrzcie co dzi艣 zasta艂em po wej艣ciu na Zawiercie. Godzina 7:21 serwer PL1. Niemal na wszystkich bocznicach sk艂ady nie tylko towarowe, ale r贸wnie偶 osobowe. Nie s膮dz臋 aby zrobi艂 to bot, kto艣 kto by艂 na Zawierciu przede mn膮 zrobi艂 to celowo i zapewne zaj臋艂o mu to sporo czasu. Za takie co艣 powinno si臋 kara膰 okresowym banem na multiplayer. Log pod zrzutem. SimRail_log_2023-04-24_07-21-23.txt聽 1 2
noepoland Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 (edited) Cze艣膰. Nikt nie zrobi艂 tego specjalnie. Zakorkowa艂y si臋 LB i nie by艂o jak rozlokowa膰 tego. Pomaga艂o trzech U偶ytkownik贸w, ka偶dy pr贸bowa艂 cho膰 minimalnie ruszy膰 LB i LA, LB na si艂o sobie zapycha艂o tory Parzystymi a od Zw i LA nic nie chcia艂 bra膰. Po zrzucie wida膰 ze ca艂y kierunek na LA jest zablokowany i z kolejnym poci膮giem kt贸ry wje偶d偶a na peron 2. Ot rozwi膮zanie zagadki.... Mo偶na sobie zawsze mapk臋 SimRail_Me odpali膰 i zobaczy膰 gdzie tkwi przyczyna jaki poci膮g jaki sygna艂 ma podany itd. Edited April 24, 2023 by noepoland 1
MichuZ Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Celowe czy nie, ja tam lubi臋 takie sytuacje jak wchodz膮 na nastawni臋. Sporym wyzwaniem jest potem roz艂adowanie tego, tak偶e dla mnie to nie problem, a wr臋cz bardzo ciekawa s艂u偶ba.
bart_dem Posted April 25, 2023 Author Posted April 25, 2023 2 godziny temu, MichuZ napisa艂(a): Celowe czy nie, ja tam lubi臋 takie sytuacje jak wchodz膮 na nastawni臋. Sporym wyzwaniem jest potem roz艂adowanie tego, tak偶e dla mnie to nie problem, a wr臋cz bardzo ciekawa s艂u偶ba. Ale nie w tej sytuacji. Pe艂na zgoda gdyby mo偶na by艂o wykona膰 manewry, poniewa偶 sk艂ady osobowe, kt贸re sta艂y na bocznicy towarowej po lewej stronie nastawni, powinny wyjecha膰 w kierunku 艁az贸w po LK1 w zwi膮zku z tym nale偶a艂o je wycofa膰 z bocznicy aby skierowa膰 na w艂a艣ciw膮 lini臋, niestety bot nie cofnie sk艂adem.
noepoland Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Mo偶na ratowa膰 si臋 w inny spos贸b, dzisiaj by艂o tak zakorkowane IT1, NL1 i FR1. Boty czasem si臋 zawieszaj膮. Najlepsza zabawa jest ok 4:00 - 5:00 kiedy przez kilka godzin graj膮 Boty i same sobie robi膮 imprezk臋. Przyk艂ad, luzak 2422xx na mapie stal za poci膮giem ale w grze stal w innym poci膮gu (czyli si臋 wykolei艂 ale by艂 aktywny), kiedy na niego dzisiaj si臋 zasiad艂o, i dezaktywowa艂o bota, jecha艂 ponad 400 km/h przez dwie sekundy po czym dosta艂em info ze si臋 wykolei艂em, fakt ucierpia艂 tez sk艂ad 4420xx ale mapa rusza.
Marcion Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Godzin臋 temu, bart_dem napisa艂(a): Ale nie w tej sytuacji. Pe艂na zgoda gdyby mo偶na by艂o wykona膰 manewry, poniewa偶 sk艂ady osobowe, kt贸re sta艂y na bocznicy towarowej po lewej stronie nastawni, powinny wyjecha膰 w kierunku 艁az贸w po LK1 w zwi膮zku z tym nale偶a艂o je wycofa膰 z bocznicy aby skierowa膰 na w艂a艣ciw膮 lini臋, niestety bot nie cofnie sk艂adem. Niekoniecznie. Wysy艂aj膮c wszystkie poci膮gi torem 4, 艁a i tak skieruje na w艂a艣ciwe tory 2
Recommended Posts