Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sp贸jrzcie co dzi艣 zasta艂em po wej艣ciu na Zawiercie. Godzina 7:21 serwer PL1. Niemal na wszystkich bocznicach sk艂ady nie tylko towarowe, ale r贸wnie偶 osobowe. Nie s膮dz臋 aby zrobi艂 to bot, kto艣 kto by艂 na Zawierciu przede mn膮 zrobi艂 to celowo i zapewne zaj臋艂o mu to sporo czasu. Za takie co艣 powinno si臋 kara膰 okresowym banem na multiplayer. Log pod zrzutem.

image.thumb.jpeg.3c8e8f16e8af36b6506a281c5c31078a.jpeg

SimRail_log_2023-04-24_07-21-23.txt

• I disagree 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Cze艣膰. Nikt nie zrobi艂 tego specjalnie. Zakorkowa艂y si臋 LB i nie by艂o jak rozlokowa膰 tego. Pomaga艂o trzech U偶ytkownik贸w, ka偶dy pr贸bowa艂 cho膰 minimalnie ruszy膰 LB i LA, LB na si艂o sobie zapycha艂o tory Parzystymi a od Zw i LA nic nie chcia艂 bra膰.

Po zrzucie wida膰 ze ca艂y kierunek na LA jest zablokowany i z kolejnym poci膮giem kt贸ry wje偶d偶a na peron 2.

Ot rozwi膮zanie zagadki.... Mo偶na sobie zawsze mapk臋 SimRail_Me odpali膰 i zobaczy膰 gdzie tkwi przyczyna jaki poci膮g jaki sygna艂 ma podany itd.

Edited by noepoland
  • I agree 1
Posted

Celowe czy nie, ja tam lubi臋 takie sytuacje jak wchodz膮 na nastawni臋. Sporym wyzwaniem jest potem roz艂adowanie tego, tak偶e dla mnie to nie problem, a wr臋cz bardzo ciekawa s艂u偶ba.

Posted
2 godziny temu, MichuZ napisa艂(a):

Celowe czy nie, ja tam lubi臋 takie sytuacje jak wchodz膮 na nastawni臋. Sporym wyzwaniem jest potem roz艂adowanie tego, tak偶e dla mnie to nie problem, a wr臋cz bardzo ciekawa s艂u偶ba.

Ale nie w tej sytuacji. Pe艂na zgoda gdyby mo偶na by艂o wykona膰 manewry, poniewa偶 sk艂ady osobowe, kt贸re sta艂y na bocznicy towarowej po lewej stronie nastawni, powinny wyjecha膰 w kierunku 艁az贸w po LK1 w zwi膮zku z tym nale偶a艂o je wycofa膰 z bocznicy aby skierowa膰 na w艂a艣ciw膮 lini臋, niestety bot nie cofnie sk艂adem.

Posted

Mo偶na ratowa膰 si臋 w inny spos贸b, dzisiaj by艂o tak zakorkowane IT1, NL1 i FR1. Boty czasem si臋 zawieszaj膮.

Najlepsza zabawa jest ok 4:00 - 5:00 kiedy przez kilka godzin graj膮 Boty i same sobie robi膮 imprezk臋.

Przyk艂ad, luzak 2422xx na mapie stal za poci膮giem ale w grze stal w innym poci膮gu (czyli si臋 wykolei艂 ale by艂 aktywny), kiedy na niego dzisiaj si臋 zasiad艂o, i dezaktywowa艂o bota, jecha艂 ponad 400 km/h przez dwie sekundy po czym dosta艂em info ze si臋 wykolei艂em, fakt ucierpia艂 tez sk艂ad 4420xx ale mapa rusza.

Posted
Godzin臋 temu, bart_dem napisa艂(a):

Ale nie w tej sytuacji. Pe艂na zgoda gdyby mo偶na by艂o wykona膰 manewry, poniewa偶 sk艂ady osobowe, kt贸re sta艂y na bocznicy towarowej po lewej stronie nastawni, powinny wyjecha膰 w kierunku 艁az贸w po LK1 w zwi膮zku z tym nale偶a艂o je wycofa膰 z bocznicy aby skierowa膰 na w艂a艣ciw膮 lini臋, niestety bot nie cofnie sk艂adem.

Niekoniecznie. Wysy艂aj膮c wszystkie poci膮gi torem 4, 艁a i tak skieruje na w艂a艣ciwe tory

• I agree 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy