Szymon Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 (edited) Dziś prowadziłem Pendolino EIP 4114 z Łaz do Warszawy Grochowa. Po pokonaniu trasy obliczona odległość jest o ok. 100 km krótsza. Poniżej zrzut ekranu. Z pewnością to jakiś błąd programistów. Z Warszawy do Katowic na Pendolino miałem 199 km. Na EU07 było poprawnie, rzędu 300. Edited April 23, 2023 by Szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
klawinsky Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Zgłoś w dziale "zgłaszanie błędów" Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Oczywiście jechałeś bez Autobota. Bo odległość przejechana z udziałem Autobota nie wlicza się do przejechanego dystansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Posted April 23, 2023 Author Share Posted April 23, 2023 51 minut temu, krzysk napisał(a): Oczywiście jechałeś bez Autobota. Bo odległość przejechana z udziałem Autobota nie wlicza się do przejechanego dystansu Dystans Łazy - Warszawa przejechałem całkowicie bez bota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Posted April 23, 2023 Author Share Posted April 23, 2023 2 godziny temu, klawinsky napisał(a): Zgłoś w dziale "zgłaszanie błędów" Dobrze - tak zrobię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts