Finek Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Podczas gdy zawiesiło coś Dańdówkę i nie chciała wypuszczać, ani przyjmować pociągów na linii Juliusz-Dańdówka. Wyszedłem do lobby i zauważyłem, że jest wolna stacja Idzikowice. Wbiłem tam... I mam zablokowaną CMKę dwoma pociągami... Sprawdziłem na stronie: https://map.simrail.app/server/pl2 Rano widziałem tam też korek z zablokowaną całą Dańdówką i Sosnowcem Południowym (szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem)... Ale tu porównałem, to co widzę: A on tymczasem już pod Warszawą A ten już dalej jest Pociągi były daleko od miejsca akcji... Ale blokowały możliwość ustawienia przebiegu. Próbowałem ustawić przebieg. Gra nie pozwalała. I tak mnie zastanawia ta blokada Juliusz-Dańdówka... A może komputer też ma takie "zawieszone" pociągi i ma zablokowane tory? SimRail_log_2023-04-09_18-32-32.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 9, 2023 SIMRAIL Team Posted April 9, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts