Finek Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Podczas gdy zawiesiło coś Dańdówkę i nie chciała wypuszczać, ani przyjmować pociągów na linii Juliusz-Dańdówka. Wyszedłem do lobby i zauważyłem, że jest wolna stacja Idzikowice. Wbiłem tam... I mam zablokowaną CMKę dwoma pociągami... Sprawdziłem na stronie: https://map.simrail.app/server/pl2 Rano widziałem tam też korek z zablokowaną całą Dańdówką i Sosnowcem Południowym (szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem)... Ale tu porównałem, to co widzę: A on tymczasem już pod Warszawą A ten już dalej jest Pociągi były daleko od miejsca akcji... Ale blokowały możliwość ustawienia przebiegu. Próbowałem ustawić przebieg. Gra nie pozwalała. I tak mnie zastanawia ta blokada Juliusz-Dańdówka... A może komputer też ma takie "zawieszone" pociągi i ma zablokowane tory? SimRail_log_2023-04-09_18-32-32.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 9, 2023 SIMRAIL Team Share Posted April 9, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts