ZimnySobi Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Jest również problem graficzny, napisy znikają na wszystkich przyciskach - natomiast zostają na górnej części tej blokady "C" oraz dolnej jedno-toru. Problem ten występuje po kilku wejściach na różne serwery i wyjściu z nich - max 4 razy i problem się pojawia. Log_2022-12-10_20-53-30_part1.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 11, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 11, 2022 Czy ten błąd powtarza się przy każdym uruchomieniu gry? Czy restart gry pomaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team firleju Posted December 12, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 12, 2022 Nie odtworzyłem. Uruchomiłem - wszedłem 4 razy pod rząd na Łc za każdym razem na inny serwer i wracałem do menu głównego. Napisy była za każdym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnySobi Posted December 15, 2022 Author Share Posted December 15, 2022 (edited) Witajcie, Przejechałem cały pełny scenariusz aż do Sosnowca Głównego - wszedłem sobie po odczytaniu waszych odpowiedzi na Łazy Łc i oto efekt. Nawet dziurę znalazłem w obj. Zmieniła się ciut specyfikacja, na 32gb ram więcej, dodaję również log. Log_2022-12-15_18-50-31_part1.zip Edited December 15, 2022 by ZimnySobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullRot Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 @uetam Mialem wczoraj to samo, problem znikajacych liter na pulpicie pojawia sie gdy nieco skacze sie po pociagach i dyzurnych. Po restarcie gry wszystko wrocilo do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitek Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Co do dziur w nastawni, to jeszcze ściana drzwi bocznych dziurawa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts