Tomasz Grykien Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Gdy się wyjeżdża ze stacji Warszawa Wschodnia, na tory odstawcze Warszawa Grochów na tym pociągu zaczyna migać ekran po wyjściu w menu jest taki sam efekt nic nie przestaje jak na filmie. na serwerze PL3 miałem i takie same zjawisko na Katowicach było to na EP08 EC 41118. VID_20230403_023652.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 4, 2023 SIMRAIL Team Share Posted April 4, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Grykien Posted April 9, 2023 Author Share Posted April 9, 2023 Powiem gdy wyjechałem z Warszawy Zachodniej w stronę Centralnej, zaczął mi migać ekran jak na filmiku aż do Wschodniej. oraz Warszawy Grochów nie wiem przez co tak się robi gdy zakończyłem jazdę tak samo było w menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts