Nemerion Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Po wyjeździe z Dąbrowy Górniczej Ząbkowice DZA w kierunku Dąbrowy Górniczej Sikorka na szlaku zostałem widok taki jak na załączonych screenach. Interfejs użytkownika wskazywał sygnał stój natomiast wizualnie sygnalizator SBL był wygaszony. Po próbie przejechania go scenariusz się zakończył. Log_2022-12-10_20-52-50_part1.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemerion Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Sytuacja powtórzyła się w Będzin Ksawera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 11, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 11, 2022 Jaki to jest serwer? Stacje były sterowane przez dyżurnych przy AI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemerion Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 Sytuacja z pierwszego posta wydarzyła się na którymś z serwerów pl (nie pamiętam już na którym konkretnie) i z tego co kojarzę w najbliższych okolicach nie było żadnych graczy na dyżurce. Sytuacja z drugiego posta to serwer en2 i w Będzinie na dyżurce był prawdziwy gracz. Twierdził on że mam podany sygnał ale na ile dyżurny ogarniał sytuację to tego nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts