Finek Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Dobry wieczór Dziś spędziłem miły wieczór na PL2 na stacji Knapówka i coś mnie nie pasowało wizualnie... Po pewnym czasie zauważyłem. Za oknami noc, ciemność... U mnie nie ma światła... a latarnia oświetla pomieszczenie... Światło przenika przez ścianę pochodząc z jakiegoś źródła z tyłu. Nie wiem, czy takie miało być założenie, czy to ma imitować poświatę monitorów, ale okazuje się, że na Knapówce nie potrzeba świetlówek, aby było wszystko widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted March 28, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 28, 2023 Latarnie nie rzucają cienia, więc przenikają przez wszystko. Można by tej jednej instancji dodać shadowcastera, może gry nie zamuli doszczętnie. Albo ją wyłączyć by nie świeciła wcale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 28, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 28, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2257 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2257 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts