Finek Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 Cześć Działałem właśnie na stacji Olszamowice, serwer PL2. Podjechał pociąg 14129, który mam ściągnąć na bok. Był problem, gdyż mimo ustawienia u mnie wjazdu, miał czerwone. Chciałem go wpuścić na SZ, ale dostał nagle spóźniony o dobrą minutę sygnał na wjazd... który wprowadził go na tor 1, nie 3. A ja dostałem błąd, że nie można podać SZ. Myślałem, że może źle była ustawiona zwrotnica. Więc ustawiłem przebieg po torze 3 dla Pendolino, wychodzę, aby potwierdzić ustawienie zwrotnic... I zauważam, ze 14129 stoi na torze 3, pod semaforem O! Dodatkowo lokomotywa skacze przód/tył, jakby pędziła ze 100km/h i cofała się do tyłu. Pytam gracza (kotełekprezesa, czy jakoś tak). Potwierdza, że stoi na torze 1, nie 3. Akurat na stację wjeżdżał mój kolega plu96. Poprosiłem go o wykonanie zdjęcia. On widział pociąg na torze 1. Aby nie psuć gry innym, wyszedłem, aby bot widząc prawidłowe przebiegi mógł naprawić wszystko. Bo błąd występował u mnie. Widziałem świat jakby pociągi pojechały po moich przebiegach (14129 na tor 3), choć pojechały tak, jak pokazywał mnie system w grze i widzieli inni gracze. Mam nadzieję, że materiały pomogą znaleźć problem i go wyeliminować. SimRail_log_2023-03-26_15-50-56.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 27, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts