Finek Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Cześć Działałem właśnie na stacji Olszamowice, serwer PL2. Podjechał pociąg 14129, który mam ściągnąć na bok. Był problem, gdyż mimo ustawienia u mnie wjazdu, miał czerwone. Chciałem go wpuścić na SZ, ale dostał nagle spóźniony o dobrą minutę sygnał na wjazd... który wprowadził go na tor 1, nie 3. A ja dostałem błąd, że nie można podać SZ. Myślałem, że może źle była ustawiona zwrotnica. Więc ustawiłem przebieg po torze 3 dla Pendolino, wychodzę, aby potwierdzić ustawienie zwrotnic... I zauważam, ze 14129 stoi na torze 3, pod semaforem O! Dodatkowo lokomotywa skacze przód/tył, jakby pędziła ze 100km/h i cofała się do tyłu. Pytam gracza (kotełekprezesa, czy jakoś tak). Potwierdza, że stoi na torze 1, nie 3. Akurat na stację wjeżdżał mój kolega plu96. Poprosiłem go o wykonanie zdjęcia. On widział pociąg na torze 1. Aby nie psuć gry innym, wyszedłem, aby bot widząc prawidłowe przebiegi mógł naprawić wszystko. Bo błąd występował u mnie. Widziałem świat jakby pociągi pojechały po moich przebiegach (14129 na tor 3), choć pojechały tak, jak pokazywał mnie system w grze i widzieli inni gracze. Mam nadzieję, że materiały pomogą znaleźć problem i go wyeliminować. SimRail_log_2023-03-26_15-50-56.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 27, 2023 SIMRAIL Team Posted March 27, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts