kolejaros Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 (edited) Nie działa zmiana kanału radiowego w lokomotywie TRAXX myszką i nie ma skrótu klawiaturowego do tego. Edited March 21, 2023 by kolejaros Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 21, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 21, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Arnold Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 (edited) Sam wczoraj napotkałem taki problem jak po raz pierwszy jechałem traxxem, u mnie działało wyłączenie i włączenie radia lecz no kosztuje to 100 punktów. Albo aktywacja bota Edited March 23, 2023 by BOT Arnold Link to comment Share on other sites More sharing options...
mluczak.kutno Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Zaraz miną dwa tygodnie od poprawki do gry, która zepsuła kanały na radiu 🙂 Szkoda, że nie można na to jakiegoś małego hotfixa wypuścić. A na sam problem póki co pomaga włączenie w ustawieniach automatycznej zmiany kanału radiowego. Nie mamy wtedy aczkolwiek punktów za samodzielną zmianę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts