Lukaszszsz Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) Dzień dobry, podczas dzisiejszej jazdy pociągiem 24135 na serwerze PL4 otrzymałem informację od dyżurnego AI z nastawni Łazy Łc, że mam podany przelot do Dąbrowy Górniczej Ząbkowice, jednak na semaforze zamiast sygnału S2 został wyświetlony Sz, przez co musiałem wdrożyć nagłe hamowanie, aby zredukować prędkość do 20 km/h. Moim zdaniem dyżurny AI powinien poinformować na czacie o kontynuowaniu dalszej podróży, ale na sygnał zastępczy, gdyż w tej sytuacji informacja o przelocie wprowadza w błąd sugerując wolną drogę. PS. Semafor poprzedzający semafor wjazdowy do Łazy Łc wyświetlał sygnał S5, jednak po otrzymaniu wiadomości o przelocie wyluzowałem skład i kontynuowałem podróż aż do chwili, gdy spostrzegłem, co bot wyświetlił na wjazdowym 😄 Edited March 19, 2023 by Lukaszszsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 19, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 19, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2221 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts