Finek Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Dobry wieczór. Mam problem, który jest albo błędem gry, albo błędem użytkownika (dlatego na razie daję w dział dyskusja, aby nie spamować zgłoszeniem). Uruchomiłem samouczek E186, aby przejechać go jak w prologu. Wyjeżdżam z kopalni, muszę zmienić kanał... I nie jestem w stanie... Siłowałem się z tym do wyjazdu, gdy znów muszę zmienić na R5... I myślę "może to tylko tekstura płaska". Włączyłem opcje "automatycznej zmiany kanału". Nie. Zmieniło się na K5. Moje pytanie brzmi. Jak zmienić ręcznie kanał? Najechać myszką na zaznaczony przycisk i wcisnąć LPM? U mnie to nie działa i nie wiem, czy to błąd, czy też może ja coś źle robię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranau Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Mam ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team milek Posted March 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 17, 2023 Błąd, zmiana kanałów w Traxxie ostatnio się zepsuła. Będzie naprawione w najbliższej aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 22 godziny temu, milek napisał(a): Błąd, zmiana kanałów w Traxxie ostatnio się zepsuła. Będzie naprawione w najbliższej aktualizacji. Kiedy ta najbliższa aktualizacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts