Finek Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Dobry wieczór. Mam problem, który jest albo błędem gry, albo błędem użytkownika (dlatego na razie daję w dział dyskusja, aby nie spamować zgłoszeniem). Uruchomiłem samouczek E186, aby przejechać go jak w prologu. Wyjeżdżam z kopalni, muszę zmienić kanał... I nie jestem w stanie... Siłowałem się z tym do wyjazdu, gdy znów muszę zmienić na R5... I myślę "może to tylko tekstura płaska". Włączyłem opcje "automatycznej zmiany kanału". Nie. Zmieniło się na K5. Moje pytanie brzmi. Jak zmienić ręcznie kanał? Najechać myszką na zaznaczony przycisk i wcisnąć LPM? U mnie to nie działa i nie wiem, czy to błąd, czy też może ja coś źle robię...
SIMRAIL Team milek Posted March 17, 2023 SIMRAIL Team Posted March 17, 2023 Błąd, zmiana kanałów w Traxxie ostatnio się zepsuła. Będzie naprawione w najbliższej aktualizacji.
adisuper Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 22 godziny temu, milek napisał(a): Błąd, zmiana kanałów w Traxxie ostatnio się zepsuła. Będzie naprawione w najbliższej aktualizacji. Kiedy ta najbliższa aktualizacja?
Recommended Posts