Hirek Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Jak się mają ciemne SBLki, albo S1 na SBL, a pomijanie takich semaforów z prędkością 20km/h w SimRail? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarkPomsky Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) Nie wiem czy o to chodzi, ale jak przejechałem SBL z sygnałem czerwonym (na białym słupie). To wywaliło mnie z gry za przejechanie. Edited December 10, 2022 by JarkPomsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 10, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 10, 2022 W tym momencie nie ma możliwości pominięcia takich semaforów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirek Posted December 10, 2022 Author Share Posted December 10, 2022 To lepiej, żeby taka możliwość się pojawiła :P Niestety gracze potrafią rozłączyć blokadę na SBL i pociąg jadący po niej co chwilę będzie wyrzucany za przejeżdżanie obok ciemnego semafora SBL (dzisiejsze moje doświadczenie między Łazami, a Dąbrową Górniczą) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts