Jakiś Bartuś Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 (edited) Tak, jak w tytule. Niżej podsyłam zdjęcie: Edited March 11, 2023 by Jakiś Bartuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 11, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 11, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnord15 Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 A niby czemu tu jest błąd jak faktycznie prędkość jazdy luzem jest ograniczona dla EU/EP07 oraz EP08 do 110 km/h. No chyba że coś się zmieniło w przepisach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakiś Bartuś Posted March 11, 2023 Author Share Posted March 11, 2023 (edited) 1 godzinę temu, tomnord15 napisał(a): A niby czemu tu jest błąd jak faktycznie prędkość jazdy luzem jest ograniczona dla EU/EP07 oraz EP08 do 110 km/h. No chyba że coś się zmieniło w przepisach? Ale nalepka wydaję mi się, że właśnie jest dobra, ale prędkość na HUD wskazuję "120" a nie "110", bo prędkość rozkładowa pociągu luzem wynosi 110, a nie 120, ale mogę się mylić, więc mnie poprawcie. Edited March 11, 2023 by Jakiś Bartuś 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnord15 Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 Racja, nie spojrzałem na HUD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 (edited) hmm, ciekawe, bo dotychczas luzakiem był tylko Traxx. Może to podobna przyczyna jak w tym błędzie: Niemniej fajne urozmaicenie xD Edited March 12, 2023 by krzysk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantograf Posted March 12, 2023 Share Posted March 12, 2023 9 godzin temu, krzysk napisał(a): hmm, ciekawe, bo dotychczas luzakiem był tylko Traxx. Może to podobna przyczyna jak w tym błędzie: Niemniej fajne urozmaicenie xD Wczoraj (Sobota), serwery po aktualizacji miały zmienione zestawienia pociągów, nie wiem dlaczego akurat wrócono do starszych, a było tak świetnie, oprócz tych Traxxów z EC, to było akurat dziwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts