murky Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Podczas przejazdu przez SHP zapala się na środkowym ekranie SHP do skasowania, a na drugim kontrolka otwarcia drzwi wewnętrznych. Przy CA taki błąd nie występuje. SimRail_log_2023-03-11_11-28-13.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 11, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 11, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2167 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2167 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sm41 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) To jest kontrolka jakiś drzwi? Jesteś pewien? Jeździsz może na tych pojazdach? Bo ja byłem przekonany że to jest ikonka sieci CAN na pojeździe i zapalnie jej odbierałem jako prace wirtualnych generatorów SHP które jak się domyślam są do niej podłączone. Edited March 13, 2023 by SM41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted March 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 13, 2023 CAN jest pole obok w prawo. To kontrolka otwartych drzwi. Przy okazji poprawki siłomierzy trochę śmiecia w kodzie poszło. Poprawiłem i przy okazji zrobiłem działającą pętlę drzwi, więc kontrolka powinna się świecić... gdzie tam, patrząc na can, doczytałem, że to kontrolka drzwi maszynowni a nie zewnętrznych, no to robota do rewertu i w kubeł. :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts