Jakiś Bartuś Posted March 10, 2023 Share Posted March 10, 2023 Witam, podczas wjazdu na rozjazdy itp. wagony nie unoszą się, jak np. w wagonach od ICC, również wagony TLK nie kołyszą się. Niżej podsyłam filmik: SimrailTLKbłąd.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 11, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 11, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2169 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2169 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 W dniu 10.03.2023 o 16:13, Jakiś Bartuś napisał(a): również wagony TLK nie kołyszą się Mam nadzieję, że nie chodziło ci o to bujanie na boki. Bo to akurat jest okropne i nienaturalne! Ludzie by chorowali na chorobę lokomocyjną, gdyby tak było w rzeczywistości. Czasem wagonem zabuja na nierównościach toru, zwrotnicy, ale nie cały czas na prostej. Mam nadzieję, że docelowo to usuną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts