Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dlaczego zostało wyłaczone swobodne i jedyne chodzenie po składzie pendolino? WTF? komu to przeszkadzało? Tzn nie da sie wyjsc z kabiny na skład.

Posted
4 godziny temu, seba200 napisał(a):

Dlaczego zostało wyłaczone swobodne i jedyne chodzenie po składzie pendolino? WTF? komu to przeszkadzało? Tzn nie da sie wyjsc z kabiny na skład.

Przecież nie było żadnej aktualizacji, to niby jak miało to zostać zablokowane? Zdalnie pilotem?

Posted

Ptzeciez napisalem jasno - nie moge wyjsc na zadnym serwerze z kabiny pendolino podczas podrozy. NIe ma opcji otworz drzwi. Ktos tez tak ma?

Posted

Gdzie Ty chcesz łazić gdy pociąg jest w ruchu? Jeśli była taka opcja, to słusznie że została wyłączona. Jak prowadzisz pociąg to skup się na tym, a nie na spacerach po jednostce.

Posted
6 godzin temu, Flash napisał(a):

Gdzie Ty chcesz łazić gdy pociąg jest w ruchu? Jeśli była taka opcja, to słusznie że została wyłączona. Jak prowadzisz pociąg to skup się na tym, a nie na spacerach po jednostce.

A co cie to obchodzi gdzie ja chce chodzic - jak nie masz nic madrego do powiedzenia to znajdz sobie jakies zajecie - jednostko.

Była ta ka opcja ale wylaczyli widocznie, słabo simrail - wagony zwykłe poblokowane - jedyny jaki był to wyłączyliście.

• Haha 3
Posted
14 godzin temu, seba200 napisał(a):

Ptzeciez napisalem jasno - nie moge wyjsc na zadnym serwerze z kabiny pendolino podczas podrozy. NIe ma opcji otworz drzwi. Ktos tez tak ma?

Ja jakoś mogę

20230307151440_1.jpg

20230307151451_1.jpg

20230307151508_1.jpg

• Like 1
  • I agree 1
Posted

dzieki chłopie za screeny -doceniam. tzn. ze cos jest nie tak moze to jest jakis bug ktory warto zglosic - bede testowac dzisiaj.

Mam tez problem z wchodzeniem w sklad za 1 razem(online)  i zawsze mnie wyrzuca z pociagu do menu. ale to na inny temat.

Posted

Postaraj się trafiać kursorem tam, gdzie ja na filmach, drzwi z kabiny faktycznie mają małe pole aktywowania menu 🙂 

Posted
29 minut temu, Cojapacz napisał(a):

Postaraj się trafiać kursorem tam, gdzie ja na filmach, drzwi z kabiny faktycznie mają małe pole aktywowania menu 🙂 

Co do rozwoju gry to pierdółka ale mogliby zrobić tak,że klika się na klamkę drzwi i sie ją naciska myszką tak jak się otwiera w realu bez menu otwórz/zamknij/wyjdź przez

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy