KiKi Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Witajcie. Wiem że to kiedyś nastąpi oczywiscie ale gdyby twórcy dodali kilka Dyżurek juz pod warszawą ewentualnie z warszawą Włochy było by fajnie. Aktualnie bardzo Cicho jest tam i jest to troszke nużące . Dopiero pod Idzikowicami ktoś zaczyna się odzywać co wg mnie sprawia że gra jest ciekawsza. Co wy o tym myślicie ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted March 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 6, 2023 Też myślę, że byłoby fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Przecież przy nadchodzącej aktualizacji ma zostać dodana nastawnia w Grodzisku Mazowieckim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiKi Posted March 6, 2023 Author Share Posted March 6, 2023 Jedna to nadal za mało . Grodzisk z kim moze sie komunikować z innymi dyżurnymi ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melok Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Cierpliwości, to jest wczesny dostęp. Było zapowiedziane kilkukrotnie, że kolejne nastawnie będą sukcesywnie dodawane. Zarówno w kierunku Warszawy jak i w kierunku Sędziszowa. Wszystko w swoim czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 32 minuty temu, Melok napisał(a): Cierpliwości, to jest wczesny dostęp. Było zapowiedziane kilkukrotnie, że kolejne nastawnie będą sukcesywnie dodawane. Zarówno w kierunku Warszawy jak i w kierunku Sędziszowa. Wszystko w swoim czasie W kierunku Sędziszowa będzie jako najprawdopodobniej następny po Grodzisku, Juliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts