rafalp163 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Tak jak w tytule. Problem polega na tym że po wejściu na dyżurkę ekran monitora z rozkładem jazdy jest biały (pusty) i nie ma w nim żadnego rozkładu. Dodatkowo po kliknięciu w monitor w grze robi się czarny ekran. Zaobserwowałem również że na Sosnowcu Południowym nie można ręcznie wpisać numeru pociągu w wyszukowarkę aby go odszukać. Gra często zawiesza się przy wczytywaniu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted March 5, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 5, 2023 Nie jestem w stanie tego odtworzyć - u mnie normalnie się pojawia rozkład jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 5, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 5, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 mam tak samo na każdej stacji może to poprawią w następnej aktualizacji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rtur PL-UK Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 3 godziny temu, Miłosz napisał(a): mam tak samo na każdej stacji może to poprawią w następnej aktualizacji Ja i wiele innych moich znajomych z którymi razem gram nie mamy tego problemu, to oznacza że problem będzie po Twojej stronie. Być może to zależy od połączenia z netem albo innych ustawień lub parametrów samego kompa, systemu itp. Na daną chwilę nie spotkałem się z czymś takim grając na wielu serwerach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 7 godzin temu, Miłosz napisał(a): mam tak samo na każdej stacji może to poprawią w następnej aktualizacji Masz biały ekran czy masz biały ekran z błędem jakby w przeglądarce gdy nie można połączyć z serwerem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Mam biały ekran a jak chce wejść w rozkład to mam czarny ekran Link to comment Share on other sites More sharing options...
andżeju Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 Też tak miałem. Zrobiłem sprawdzanie spójności plików (jeden był zły), pobrałem i już nie mam tego problemu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Witam, ogólnie sprawa wygląda tak jeżeli ktoś ma taki problem trzeba zrobić spójność plików przez steam i powinno pomóc przynajmniej u mnie to pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts