boban121 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) Witam, Problem polega na tym, że prawdopodobnie po ostatniej aktualizacji nie słyszę co mówią inni gracze i jak mówię to mnie również nie słyszą. Na innych programach grach wszystko śmiga normalnie. W ustawieniach gry jak i podczas gry pokazuje, że mikrofon działa i ładnie zbiera ale dźwięk nie dociera do innych graczy i do mnie też nie. Jakieś porady? Zniknęły mi również wszystkie drzewa. Grę przeinstalowałem i dalej bez zmian. W Steam mikrofon działa też wzorowo. Nadmienię, że gram od początku playtest i nigdy nie miałem takiego problemu Problem rozwiązany. Jeżeli ktoś miał podobny problem możecie nie mieć niektórych plików dll. Spróbujcie odpalić grę bezpośrednio z kompa a nie przez steam. Zobaczcie czego nie ma i pobierzcie. Dałem nie w tym dziale proszę o przerzucenie. Edited March 11, 2023 by boban121 Zły dział Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 7, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 7, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts