boban121 Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 (edited) Witam, Problem polega na tym, że prawdopodobnie po ostatniej aktualizacji nie słyszę co mówią inni gracze i jak mówię to mnie również nie słyszą. Na innych programach grach wszystko śmiga normalnie. W ustawieniach gry jak i podczas gry pokazuje, że mikrofon działa i ładnie zbiera ale dźwięk nie dociera do innych graczy i do mnie też nie. Jakieś porady? Zniknęły mi również wszystkie drzewa. Grę przeinstalowałem i dalej bez zmian. W Steam mikrofon działa też wzorowo. Nadmienię, że gram od początku playtest i nigdy nie miałem takiego problemu Problem rozwiązany. Jeżeli ktoś miał podobny problem możecie nie mieć niektórych plików dll. Spróbujcie odpalić grę bezpośrednio z kompa a nie przez steam. Zobaczcie czego nie ma i pobierzcie. Dałem nie w tym dziale proszę o przerzucenie. Edited March 11, 2023 by boban121 Zły dział
SIMRAIL Team Admin BOT Posted March 7, 2023 SIMRAIL Team Posted March 7, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts