qbahn Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Wg. mnie dobrze by było, aby scenariusz kończył się pod jakimś semaforem - wskazującym S1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Nie. Scenariusz powinien kończyć się na stacji. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIEROWNIK Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) Scenariusz powinien zaczynać i kończyć się na stacji ( np. w Katowicach jest podsumowanie i bot przejmuje skład i jedzie dalej do Bohumin czy Gliwic ) . Tak samo powinno być z obcięciem składu bot przyjeżdża do Katowic i my na stacji przejmujemy skład ( a nie w biegu podczas jazdy ). Edited February 26, 2023 by KIEROWNIK 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 Może i na stacji. Byle nie w trakcie jazdy 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macli Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Czy ja wiem? Może to nie jest za nadto realistyczne, ale na pewno poprawia płynność grania. Inaczej całe Katowice czy Warszawa by stały zawalone Pendolino, a na szlakach pustki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted February 27, 2023 Author Share Posted February 27, 2023 1 godzinę temu, macli napisał(a): Katowice czy Warszawa by stały zawalone Pendolino Nie rozumiem. Czemu miały by być zawalone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macli Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Stałyby czekając na mechaników. Jak pojedzie, to się przecież nigdzie nie zatrzyma i nie będzie jak wsiąść. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted February 27, 2023 Author Share Posted February 27, 2023 Ale chodziło mi o kończenie, a nie zaczynanie. Z zaczynaniem faktycznie byłby kłopot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 wygląda na to, że scenariusz faktycznie kończy się na ostatniej stacji, dalsza część jest tylko epilogiem za który nie dostajemy już punktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts