qbahn Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 (edited) Nie wiem czemu moja postać jest kobietą - z tą płcią jakoś się nie identyfikuję. 😉 Jak to zmienić? Może to już nieaktualne - tego nie wiem, bo nie znalazłem lustra 🙂 Edited February 25, 2023 by qbann 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 (edited) To kobieta albo... Edited February 25, 2023 by MALECKI 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 ja nie widzę cienia swojej postaci nawet przy maksymalnych ustawieniach graficznych (wszystkie inne postacie i obiekty rzucają cień normalnie) Od czego to zależy czy cień postaci jest wyświetlany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted February 27, 2023 Author Share Posted February 27, 2023 8 godzin temu, krzysk napisał(a): ja nie widzę cienia swojej postaci nawet przy maksymalnych ustawieniach graficznych (wszystkie inne postacie i obiekty rzucają cień normalnie) Od czego to zależy czy cień postaci jest wyświetlany? Tylko raz widziałem. Nie wiem czy coś włączyli, czy może wtedy taki układ oświetlenia był 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts