Activated113 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Sugestia: Dodanie emotikonów/motywow/tlów opartych na SimRail w Sklepie "points shop" na platformie steam. Przyklad na podstawie sklepu innej gry (Kerbal Space Program) Musze dodac ze nie wiem jaki jest proces aby gra sie zarejestorwala do systemu Points Shop, ale wiem ze chyba wlasciciele gry dostaja % od zakupow. Nie wiem tez czy byly by problemy licencjackie. Ale fajnie by bylo cos takiego miec. Przykladowe pomysly ma emotikonki: -ED250 (w stylu np. jak logo SimRail diskorda) - EP07 (w stylu np. jak logo SimRail diskorda) - Parowoz (w stylu np. jak logo SimRail diskorda) - Semafory Przykladowe pomysly ma tla: - ED250 z jednej strony, EP07 z drugiej aby pokazac kontrast miedzy zmienajacym sie czasem i technologia przyklad jak moglo byc two strukturowane z dwoma skladami, akurat od przykladu Euro Truck Simulator 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNoWaTy Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 To mogło być dobre ! Jak dodadzą to napewno coś kupie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts