xxjenda Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Ahoj, pro ty z vás, kdo nechodíte do anglické části fóra, sem pro jistotu přidám odkaz na můj příspěvek s nákresnými JŘ - třeba se někomu budou "ve službě" hodit 🙂 Zatím jsem vytvořil aktuální 24-hodinový NJŘ pro trať č. 4 (Grodzisk Mazowiecki - Zawiercie), na výběr jsou dvě verze zobrazení (časová osa buď klasicky vodorovná, nebo pootočená o 90 stupňů). Budu se snažit soubory průběžně aktualizovat dle změn v JŘ SimRail, v budoucnu možná zkusím přidat i nějaké další traťové úseky. Případné náměty a připomínky jsou samozřejmě vítané. Jenda 1
xxjenda Posted February 24, 2023 Author Posted February 24, 2023 Do původního příspěvku jsem ještě doplnil NJŘ také pro trať č. 1 v úseku Myszków - Zawiercie - Katowice.
xxjenda Posted March 24, 2023 Author Posted March 24, 2023 Nově doplněny NJŘ pro tratě č. 1/447 Warszawa - Grodzisk Mazowiecki - Żyrardów.
xxjenda Posted May 6, 2023 Author Posted May 6, 2023 Pro případné zájemce byly na odkazu výše aktualizovány/opraveny původní NJŘ (Katowice - Warszawa) + nově doplněny NJŘ i pro tratě Sedziszów - D.G.Wsch. - Sosnowiec a Lazy - D.G.Wsch. - Katowice Muchowiec - Stazsic.
Recommended Posts