xxjenda Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Ahoj, pro ty z vás, kdo nechodíte do anglické části fóra, sem pro jistotu přidám odkaz na můj příspěvek s nákresnými JŘ - třeba se někomu budou "ve službě" hodit 🙂 Zatím jsem vytvořil aktuální 24-hodinový NJŘ pro trať č. 4 (Grodzisk Mazowiecki - Zawiercie), na výběr jsou dvě verze zobrazení (časová osa buď klasicky vodorovná, nebo pootočená o 90 stupňů). Budu se snažit soubory průběžně aktualizovat dle změn v JŘ SimRail, v budoucnu možná zkusím přidat i nějaké další traťové úseky. Případné náměty a připomínky jsou samozřejmě vítané. Jenda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxjenda Posted February 24, 2023 Author Share Posted February 24, 2023 Do původního příspěvku jsem ještě doplnil NJŘ také pro trať č. 1 v úseku Myszków - Zawiercie - Katowice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxjenda Posted March 24, 2023 Author Share Posted March 24, 2023 Nově doplněny NJŘ pro tratě č. 1/447 Warszawa - Grodzisk Mazowiecki - Żyrardów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxjenda Posted May 6, 2023 Author Share Posted May 6, 2023 Pro případné zájemce byly na odkazu výše aktualizovány/opraveny původní NJŘ (Katowice - Warszawa) + nově doplněny NJŘ i pro tratě Sedziszów - D.G.Wsch. - Sosnowiec a Lazy - D.G.Wsch. - Katowice Muchowiec - Stazsic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pospec76502 Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Přihřeju si tady polívčičku: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts