Maciek Barszcz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Hej. We wszystkich dostępnych pojazdach po wciśnięciu przycisku do spryskiwaczy nie ma efektu wody na szybie, a tym samym nie zostaje ona przeczyszczona. Możecie to wreszcie naprawić???? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted February 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 22, 2023 Sprawdziłem właśnie EP08 w związku z innym zgłoszeniem i ładnie tryska na wszystkie cztery szyby ze spryskiwaczem. Może shader się nie zbudował po Twojej stronie i wyczyszczenie cashe by pomogło? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek Barszcz Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 13 godzin temu, Stele napisał(a): Sprawdziłem właśnie EP08 w związku z innym zgłoszeniem i ładnie tryska na wszystkie cztery szyby ze spryskiwaczem. Może shader się nie zbudował po Twojej stronie i wyczyszczenie cashe by pomogło? Chodzi Ci o przeskanowanie CC Cleaner ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 23, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 23, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 W dniu 22.02.2023 o 17:14, maciekklasa4a napisał(a): Hej. We wszystkich dostępnych pojazdach po wciśnięciu przycisku do spryskiwaczy nie ma efektu wody na szybie, a tym samym nie zostaje ona przeczyszczona. Możecie to wreszcie naprawić???? Pozdrawiam Miałem ten sam problem: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts