SIMRAIL Team uetam Posted February 22, 2023 SIMRAIL Team Posted February 22, 2023 Dziś na serwer została dodana nowa stacja - Idzikowice. Stacja obsługuje cztery kierunki: - linia 4 kierunek Opoczno Południowe - linia 4 kierunek Strzałki - linia 573 kierunek Radzice - linia 574 kierunek Radzice PZS R31 Miłej zabawy. 6 7 1
Arkadio40 Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Stacja piękna mam nadzieje że kiedyś będzie tam Komputerowa Nastawnia
Jakiś Bartuś Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Jak twórcy w przyszłości zdecydują się na odświeżenie aktualnych terenów na mapie, na nowsze rocznikowo (chodzi mi, jak aktualne trasy na mapie były robione na lata 2017-2018, były odświeżone na np. lata 2022-2023) itp. jak tak się stanie to w Idzikowicach będzie nastawnia komputerowa itp. 😉 1
Igx Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Osobiście wolę nastawnie kostkową ,ale wiadomo to zalęży od gustu są nastawnie komputrowe oraz kostkowe i każdy może sobie coś dobrać
PrykStary Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 (edited) Dla mnie osobiście na kostkowej działa się znacznie szybciej. Ale to może jest spowodowane że komputerowe sterowanie obsługuję w inny sposób. Tego nie wiem. Mnie osobiście pasują bardziej kostkowe pulpity. Co do Idzikowic to zauważyłem dziwną sprawę. Mając na podjeździe pociąg towarowy którego przerzucamy na górę z toru 2 aby spokojnie mógł pojechać 423434 (Na fotografi sytuacyjnej mam błąd w opisie numeru towara) LK574 Nawet jak ułożymy i zatwierdzimy cały przebieg. To w momencie kiedy na semaforze K zatwierdzałem przebieg wyjazdu dla "dziobaczka"3104 który był za towrowym gdy ten już powoli wjeżdżał w rozjazdy, System poinformował mnie o złym przebiegu dla pociągu towarowego i skasował ułożony przebieg dla pendolino. Co powiem było dla mnie zaskakujące. Więc coś nie nie teges moim zdaniem jeszcze i wymagałoby dopracowania. Zastanawia mnie dla czego zatwierdzenie drogi wyjazdowej z Semafora K jest postrzegane przez system jako zatwierdzenie drogi wyjazdowej dla pociągu który ma utwierdzony już cały przebieg przez semafory Z; F7 Edited February 23, 2023 by PrykStary 1
Recommended Posts