Pitoras Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 STOPowanie szlaków nie jest oznaczane z żaden sposób na pulpicie, przez co nie wiadomo czy stopowanie działa czy nie. Nie wiadomo też jak powinno prawidłowo się szlak odstopować. Po tym, nie można awaryjnie zmieniać kierunków (licznik zmienia się i zatrzymuje między 0 a 1, ale nic się nie dzieje dalej). Próbując odstopować lewym klawiszem szlak, nadal nie można zmieniać kierunków blokady. Próba zwalniania blokady w klasyczny sposób też nie dochodzi do skutku. Dopiero po którejś próbie zabawy przyciskami, "coś" się budzi i częściowo wraca wszystko do normy. Problem dot. tylko strony od/do Idzikowic. Od/do Pilichowic nie zaobserwowałem problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 20, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 20, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted February 20, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 20, 2023 O północy wyjdzie aktualizacja która zablokuje możliwość awaryjnej zmiany kierunków do czasu naprawy tego w serwerze ruchu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkadio40 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 40 minut temu, uetam napisał(a): O północy wyjdzie aktualizacja która zablokuje możliwość awaryjnej zmiany kierunków do czasu naprawy tego w serwerze ruchu. I dlatego mówiłem wiele razy że dawanie tam Kostkowego to był błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted February 20, 2023 Author Share Posted February 20, 2023 A jak z kwestią stopowania szlaku? Jakoś to oznaczone będzie np. na czerwono na całym szlaku? Czy całkowicie wyłączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 25 minut temu, Arkadio40 napisał(a): I dlatego mówiłem wiele razy że dawanie tam Kostkowego to był błąd Ale niestety kostkowy zostanie tam na stałe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakiś Bartuś Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 W dniu 20.02.2023 o 22:47, Arkadio40 napisał(a): I dlatego mówiłem wiele razy że dawanie tam Kostkowego to był błąd Nie jestem pewny, ale w tym 2018/2017 był tam pulpit komputerowy, a nie kostkowy chyba, że coś mi się myli. Jak był tam serio komputerowy to nie wiem po co twórcy zmieniali go na kostkowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts