krzysk Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 (edited) Może da się trochę bardziej odróżnić EP08 od EU07 i zamienić kolor wnętrza kabiny, tak jak na tym zdjęciu: https://ilostan.forumkolejowe.pl/index.php?nav=foto&id=25061 ? + "sportowa" kierownica, czerwony uchwyt hamulca, beżowe radyjko, nowy fotel i byłoby mega😀 Edited February 20, 2023 by krzysk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m61 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 (edited) Syrenka Warszawska na szybie może być. Ale bez papierosów i "popielniczki-słoika" na pulpicie 😉 Edited February 20, 2023 by m61 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REGIOPOL Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Ta kabina jest już po modernizacji, a lokomotywa w grze jest zrobiona na stan z końcówki lat '90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 No to w takim razie brakuje grzejników przy szybach, o innym sterowaniu wycieraczkami nie wspomnę 😉 Zmiana koloru pulpitu oraz pozmienianie kolorów klosików w lampkach LS48 byłaby wystarczająca jak dla mnie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogaleqq Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 31 minut temu, pomiary.el1 napisał(a): No to w takim razie brakuje grzejników przy szybach, o innym sterowaniu wycieraczkami nie wspomnę 😉 Zmiana koloru pulpitu oraz pozmienianie kolorów klosików w lampkach LS48 byłaby wystarczająca jak dla mnie. dokładnie tak 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REGIOPOL Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 8 godzin temu, pomiary.el1 napisał(a): No to w takim razie brakuje grzejników przy szybach, o innym sterowaniu wycieraczkami nie wspomnę 😉 Zmiana koloru pulpitu oraz pozmienianie kolorów klosików w lampkach LS48 byłaby wystarczająca jak dla mnie. Zdaje się, że jeszcze powinna mieć inne sterowanie pantografami, tylko to by wymagało zrobienia maszynowni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 (edited) Jak dla mnie, to każda kabina powinna mieć opcję "dokładania" swoich durnostójek czy naklejek (np. z gotowej biblioteki) 🙂 Może być nawet taka opcja ekstra płatna (pewnie komuś podpadnę), ale niech będzie 😉 Można przy tym rozważać, czy taka dekoracja byłaby przechodnia (jak np. nalepa), czy tylko dla danego użytkownika. No i oczywiście, czy ma być przypisana do danego typu czy egzemplarza loka. Edited February 22, 2023 by qbann 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creativee. Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Generalnie według mnie to ta kabina EP08 to mogłaby się nieco różnić od tej z siódemki, można poczuć się nieco zawiedzonym - że środek wygląda praktycznie tak samo, jedynie model z wierzchu został podmieniony. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4smo Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 15 godzin temu, Creativee. napisał(a): Generalnie według mnie to ta kabina EP08 to mogłaby się nieco różnić od tej z siódemki, można poczuć się nieco zawiedzonym - że środek wygląda praktycznie tak samo, jedynie model z wierzchu został podmieniony. Nie "praktycznie tak samo" - tylko tak samo, poza tabliczką vmax nad żaluzjami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creativee. Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 8 godzin temu, K4smo napisał(a): Nie "praktycznie tak samo" - tylko tak samo, poza tabliczką vmax nad żaluzjami. I prędkościomierzem, jak mamy być dokładni. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcikowy Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 W dniu 23.02.2023 o 23:29, Creativee. napisał(a): Generalnie według mnie to ta kabina EP08 to mogłaby się nieco różnić od tej z siódemki, można poczuć się nieco zawiedzonym - że środek wygląda praktycznie tak samo, jedynie model z wierzchu został podmieniony. Model z wierzchu? A to nie jest EP07 z inną teksturą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creativee. Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 W dniu 25.02.2023 o 21:28, Barcikowy napisał(a): Model z wierzchu? A to nie jest EP07 z inną teksturą? A może i tak być 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts