Pitoras Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Sugerowałbym, by w celach optymalizacyjnych, będąc na kamerach zewnętrznych, nie generował się obraz na tych lusterkach. Obecnie przy samej lokomotywie jest spadek fps, bo lusterka na bieżąco generują obraz. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi_PL Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 U mnie np nic nie pokazują są białe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 1 godzinę temu, Albi_PL napisał(a): U mnie np nic nie pokazują są białe. Odbicia lusterka zależą od tego jaką rozdzielczość tekstur macie włączoną: jeśli pełną to są widoczne, jeśli 1/2 to są białe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macio26 Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Godzinę temu, krzysk napisał(a): Odbicia lusterka zależą od tego jaką rozdzielczość tekstur macie włączoną: jeśli pełną to są widoczne, jeśli 1/2 to są białe ciekawe bo sam gram na rozdzielczości tekstur 1/2 i obraz się w nich wyświetla a tez na początku były białe tylko zmieniłem współczynnik LOD na 0,51 i sprawdziłem czy są włączone odbicia w lusterkach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitoras Posted February 20, 2023 Author Share Posted February 20, 2023 (edited) Odbicia w lusterkach ep08 się włączają, gdy zmienimy JAKIEKOLWIEK ustawienie graficzne. Edited February 20, 2023 by Pitoras 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi_PL Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ja mam na max i są białe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Tak samo ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts