Cojapacz Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Korzystając z okazji, że miałem dużo czasu na wymianę pasażerów poszperałem po "śwince" - w kabinie B można zobaczyć nad wejściem do maszynowni taką naklejkę: Wiem, że wnętrza są wspólne z EU07, ale naklejkę o dopuszczalnej Vmax zamieniono, może i tę się uda 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 19, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 19, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2062 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2062 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted February 22, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 22, 2023 Problem dotyczył wszystkich siódemkowatych. Były przygotowane pod przebicie tabliczki znamionowej, ale zapomniałem o tym przy kolejnych skórkach. Jakby ktoś miał ładne zdjęcie tabliczki pafawagowskiej/newagowej czy dedyk dla konkretnego egzemplarza, to chętnie przygarnę, bo teraz jest to jedna stockowa z przebijanymi numerami. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts