Aragok Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Widziałem, że zgłaszane były białe lusterka . Ale całkowitego braku wkładek chyba nie 😄 W opcjach wyłączone odbicia w lusterkach całkowicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 19, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 19, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Grykien Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Wyłącz i Włącz zastosuj i będzie ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4smo Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 W dniu 19.02.2023 o 12:10, Aragok napisał(a): Widziałem, że zgłaszane były białe lusterka . Ale całkowitego braku wkładek chyba nie 😄 W opcjach wyłączone odbicia w lusterkach całkowicie Żeś zahaczył o jakąś gałązkę to i nie ma 🙂 a tak na serio... W opcjach graficznych włącz "Odbicia w lusterkach" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aragok Posted February 22, 2023 Author Share Posted February 22, 2023 Jak możecie zauważyć w pierwszym poście : " Odbicia lusterek wyłączone w opcjach " 🙂 Więc testuję pod każdym kątem wszystko i zgłaszam po prostu , że znika całkowicie wkładka. Moim zdaniem, gdy są wyłączone, to wystarczy dodać zwykłe odbicie statyczne 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_89 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Ja od siebie dodam że u mnie lusterka w Elfie działają ale w EP08 już nie działały 🙂 Więc to nie jest tak że działają tylko na najwyższych ustawieniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Grykien Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Ja mam włączone odbicia i są białe, o co chodzi ta nowa poprawka popsuła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi_PL Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 u mnie to samo EP08 co bym nie zmienił albo są białe albo przezroczyste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albi_PL Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 wiadomo coś co z lusterkami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts