Prądzik Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Witam, czy jest planowane dodanie możliwości przesuwania okienek dialogowych podczas dyżurki? 😉 4 10
qbahn Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 (edited) W dniu 18.02.2023 o 18:35, Prądzik napisał(a): przesuwania okienek dialogowych jestem za, a nawet... za możliwością czyszczenia treści (historii) PS Dodam, że aktywne okienko powinno być jakoś wyróżnione, a po chwili bezczynności powinny się dezaktywować. W czasie gdy są aktywne, inne boty nie powinny nadawać żadnych komunikatów. Bo te okienka mają odpowiadać rozmowom przez telefon. Albo nawet idąc dalej, jeśli bot chce coś zakomunikować, powinien czekać w kolejce, aż odbierze się jego rozmowę. Często bywa tak, że boty zaczynają nadawać takie potoki informacji, że człowiek się gubi i pomija pewne istotne informacje. W każdym razie, komunikacja z Botami i z ludźmi za pomocą czatów, wg. mnie do gruntownego przemyślenia/ulepszenia. Musi to przypominać rozmowy z jednym człowiekiem, a nie wieloma na raz. PPS W trakcie wypełniania okienka (formatki komunikatu), powinna być możliwość ruchu kamerą. Czasem to się przydać może, dla kogoś, kto chce zerknąć na monitor, a ma wyłączone podpowiedzi. Edited February 27, 2023 by qbann 2
ZimnyBeeR Posted February 25, 2023 Posted February 25, 2023 Wszystkie panele powinny być przesuwanymi widgetami... sugeruje nawet, aby była pożliwość zrobienia belki nad lub pod ekranem z wszytkiemi danymi w postaci tekstu, 2
qbahn Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 6 godzin temu, Arek napisał(a): No i notes też by się przydał. Czemu notes? 1
BullRot Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Mozna na swojej kartce rozpisywać, albo bawić się w wydrukowany "dziennik"
plu96 Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Okna czatu powinny tez byc dostepne podczas pracy na pulpicie przy sterowaniu komputerowym. Co chwila wychodzenie z widoku pulpitu zeby cos odczytac lub napisac utrudnia troche prace 1
Prądzik Posted May 21, 2023 Author Posted May 21, 2023 Czy jest szansa na wdrożenie mojej prośby w najbliższych aktualizacjach, temat z lutego 😏
mluczak.kutno Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Poczekaj, nie tak szybko. Dopiero deweloperzy naprawili błąd z brakiem ograniczenia w okolicach Bukowna, temat też znany od lutego 😉 1
Recommended Posts