Pantograf Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Witam, dziś (18.02.2023.) na serwerze PL2 o godz. 10:10 miała miejsce sytuacja, która normalnie nie powinna dojść do skutku, mianowicie AI na stacji Katowice Zawodzie postanowiła podać przebieg mojemu pociągowi na tor już zajęty przez inny pociąg. Wszystko uwieczniłem, ponieważ zacząłem nagrywać wszystko, kiedy zaszła sytuacja, która tego potrzebowała, no i nagle po tej sytuacji zdarzyło się to, co jest widoczne na filmiku poniżej. SimRail_log_2023-02-18_08-21-31.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantograf Posted February 18, 2023 Author Share Posted February 18, 2023 Zapomniałem dodać, cała sytuacja została rozwiązana, jeden z maszynistów opuścił pociąg i wszedł na stację Katowice Zawodzie i zaczął naprawiać całą sytuacje, aczykolwiek był mały problemz tego chyba nie nagrałem, dyżurny po ogarnięciu całej sytuacji powiedział, że po przejechaniu przez oby dwa pociągi w swoich kierunkach izolacja nadal się świeciła na zielono jako utwierdzony przebieg, gdy by pociągi prowadziła AI, prawdopodobnie z Vmaxem wjechałyby w siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 19, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 19, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts