Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

nie oszukujmy się, chyba każdy z nas na to liczy, powiem wam szczerze że jak jeździłem na trasie Piła- Toruń gł to zawsze chciałem nowy skład mieć na tej linii, teraz gdy są nowoczesne składy to jednak EN57 miał swój klimat, mam nadzieje że chociaż go zobaczymy teraz w grze

Edited by _Oficer_
dopisek
  • Like 1
Posted

Krisu, chciałbym Cię zaprosić do dołączenia tych wiadomości do mojego wątku "Newsy" w dziale Offtopic. A swoją drogą, to już mnie trochę drażnią. Szczują człowieka, jak psa kiełbasą, a nowości ni widu ni słychu...

• Like 1
Posted

Już widzę te kolejki czatujących aby przejąć EP-08 🤣 dla mnie dobrze bo na siódemkę będzie łatwiej wejść 😄 

Posted
3 godziny temu, Arek napisał(a):

Już widzę te kolejki czatujących aby przejąć EP-08 🤣 dla mnie dobrze bo na siódemkę będzie łatwiej wejść 😄 

EP-08 pewnie będzie dużo. Ewentualnie zawsze można wejść na serwery, gdzie jest mniej osób

Posted (edited)
4 minuty temu, IrBa napisał(a):

SUPER!!! Każda lokomotywa mile widziana! Serio już w ten weekend?  Ktoś może to potwierdzić? 

dodałem wyjżej potwierdzenie od Piotra, Piotr jest SimRail S.A. CEO

Edited by _Oficer_
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy