Quentis Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Podczas jazdy w SimRail idzie się wczuć na maksymalnym poziomie. Do tego stopnia, że gdy na chwilę odwróciłem wzrok, a następnie ponownie obserwowałem trasę, widziałem solidną gałąź, która zbliżały się do przednich szyb lokomotywy z prędkością około 80km/h poruszając się pędem prowadzonego przeze mnie składu. W ostatniej chwili schyliłem głowę 😱 Tak na poważnie, na nasypie, przy mniej więcej km. 14,600, na odcinku Dąbrowa Górnicza Wschodnia - p.odg Dorota, drzewa muszą pójść do wycinki. Oczywiście wiem o nowym systemie generowania drzew, aczkolwiek takie generowanie nie jest zbyt smaczne dla "wyczulonego" maszynisty. I serio - prawie dostałem zawału 😩 Pozdrawiam, Quentis SimRail_log_2023-02-15_12-52-47.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 16, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2022 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts