Pantograf Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 Witam, przychodzę dziś z propozycją dodania do gry opcji votekick, dlaczego? Ponieważ wiele osób, które kupuje symulator i prawdopodobnie jest obeznane z wszystkimi USRK postanawia uprzykrzać rozgrywkę innym graczom i postanawia odejść od komputera i nabijać sobie godziny, aby później wejść na większe stacje, zdarza się także, że już na taką większą stacje ktoś wjedzie, i nie potrafi podać przebiegu lub po prostu jakikolwiek gracz troluje i ustawia błędnie przebiegi, dlatego powinna pojawić się ta opcja. Min. 3 osoby w zasięgu radiotelefonu uznają, że wyrzucenie danego gracza jest słuszne i koniec z trollem, taka osoba powinna zostać wyrzucona z serwera oraz dostać bana na 15min. - 2h, mogła by się do tego odwołać, że została niesłusznie wyrzucona, ponieważ jak patrzę ile osób zgłaszam, to chyba te zgłoszenia nic nie dają, ponieważ następnego dnia od razu widzę tą samą osobę, która nadal nie potrafi zrobić jednej rzeczy. Przydałoby się to także nie tylko na dyżurnych, lecz i na maszynistów, byłem raz świadkiem jak jeden z maszynistów postanowił zablokować szlak pomiędzy Sosnowcem Głównym a Będzinem, po prostu bez przyczyny zatrzymał się i nie odpowiadał na polecenia i pytania dyżurnych ruchu z obu stacji. Przykład załączę poniżej z dzisiejszego dnia, chyba razem z innymi maszynistami czekaliśmy 15min. aż łaskawie wyjdzie, natomiast nie reagował na jakiekolwiek wywoływanie komunikacją głosową, jak i najzwyklejszym chatem. Co prawda na zrzutach ekranu jakoś nie widać tego dłuższego czekania, ponieważ było mi to powiedziane drogą komunikacji głosowej, że jeden z maszynistów czeka już 15min. , lecz zapewne logi serwera by to potwierdziły. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysk Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 A czym ta propozycja różni się od propozycji która jest już na tej liście: Szybki VoteKick z serwera ? Kiedy zakładasz nowy wątek to system sam podpowiada, że podobne tematy już są zgłoszone - warto się do nich dołączyć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantograf Posted February 15, 2023 Author Share Posted February 15, 2023 24 minuty temu, krzysk napisał(a): A czym ta propozycja różni się od propozycji która jest już na tej liście: Szybki VoteKick z serwera ? Kiedy zakładasz nowy wątek to system sam podpowiada, że podobne tematy już są zgłoszone - warto się do nich dołączyć Polecam samemu spróbować założyć taki wątek, dopiero po czasie zauważyłem, że istnieje już taki wątek, aczykolwiek administracja zatwierdziła ten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantograf Posted February 15, 2023 Author Share Posted February 15, 2023 Może nie jasno się wyraziłem, nadając taki tytuł temu wątkowi nie podpowiadało mi, że istnieje już taki temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts