Jump to content
Następne podsumowanie tygodnia pojawi się 16.11.2024 | The next summary of the week will be published on 16.11.2024

Newsy

MALECKI

Recommended Posts

11 minut temu, macli napisał(a):

Człowieku - mu się ekscytujemy jego wypowiedziami, bo wiemy kto to jest. Ale jak wolisz, to czekaj sobie na "oficjalną" informację na discordzie, czy gdzie tam uważasz.

To się ekscytujcie. Powodzenia. Tak samo się ekscytowałem jak zobaczyłem na Steam pierwszą datę wydania- 2021 rok. Potem Playtest rok później, a następnie jak kazali mi zapłacić za EA gdzie tylko po PT dostałem możliwość jazdy do Warszawy. Teraz są różne ploty, ale brak konkretów. Aktualizacji nie ma, ale to nie jest najważniejszy problem. Trasa Tunel-Kraków jak obiecywano nie wyjdzie w tym patchu. Co innego obiecywali. Natomiast Kibel będzie dla uciechy kilku koneserów i to z trasą stylizowaną na lata 80-te. Trasa do Krakowa nie zmieściła się w patchu, ale Kibel i parowóz tak. I to w dodatku z przerobioną scenerią.

W dniu 15.09.2023 o 21:16, Pasiur napisał(a):

Jakoś nie widzę go tutaj na oficjalnym forum SR. Czyżby nie miał dostępu skoro jest taki ważny?

A nie pomyślałeś, że osobom twojego pokroju poprostu nie ma zamiaru odpowiadać, by nie wywołać przypadkiem jakiejś gównoburzy?

• I agree 5

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Ciekawe w jakim tempie będą wychodzić nowe trasy?

Łódź jak się domyślam, jest już w miarę gotowa, bo była przygotowana dla przewoźnika.

Trasa niemiecka. Dzisiaj pokazano nagrywanie dźwięków. Czyli niezbyt szybko.

A jak się prezentuje USA? Możemy prosić o jakieś info?

• I agree 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy