Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problem może być po stronie dostawcy łącza albo twojego routera. Sprawdziłbym router czy masz najnowszy firmware i czy w ustawieniach coś nie blokuje ruchu na portach wykorzystywanych przez SimRail. Jeśli masz możliwość to sprawdzić inny router (możliwe że ten jest "popsuty")

Posted (edited)

hmmm czy moje problemy z grą przez Geforce NOW mogą być spowodowane tym samym?

Pokazują się jednak błędy związane z pamięcią... ale objawy podobne: crash po kilkunastu/dziesięcu minutach:

opisałem je tu: 

Edited by Robinus
Posted (edited)

Chciałby Ci pomóc ale przyczyn może być wiele. Teraz na twoim miejscu skoro wiesz że system jest ok i sterowniki też, przetestował bym twój ruter sterowniki różnych dat czyli najnowsze a potem starsze,  kartę sieciową i też sterowniki do niej. Posprawdzaj Kable od  internetu zwłaszcza ten który wchodzi do rutera, może jest uszkodzony albo źle obsadzony i któryś z kabelków luźny, jeśli kable są ok to może inny ruter podepnij albo kartę Wi-Fi inną. Choć ja bym najbardziej podejrzewał sterowniki do płyty głównej od karty sieciowej.

Edited by IrBa
Posted
W dniu 23.02.2023 o 21:33, zombie633 napisał(a):

Przeinstalowałem system wszystko od nowa . Zainstalowałem tylko sim rail odpaliłem teraz działało około 40 sekund i koniec. Gra w trybie offline działa bezproblemowo 

Na jakich ustawieniach graficznych grasz?

Zobacz tutaj:

Może internet to jednak zły trop i przypadek? Chyba warto spróbować.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy