OrdeniX Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Witam, czy czas służby na dyżurce jest zliczany z opóźnieniem? Ponieważ siedziałem na dyżurce klika godzin a nadal mam zablokowane stacje. Czy są inne zasady naliczania czasu bo w sumie nie znalazłem aby było to gdzieś opisane jedynie to domysł że jak jest kłódeczka z czasem to muszę tyle "wysiedzieć" aby móc odpalić fana stację.
Salva71 Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 7 minut temu, OrdeniX napisał(a): Witam, czy czas służby na dyżurce jest zliczany z opóźnieniem? Ponieważ siedziałem na dyżurce klika godzin a nadal mam zablokowane stacje. Czy są inne zasady naliczania czasu bo w sumie nie znalazłem aby było to gdzieś opisane jedynie to domysł że jak jest kłódeczka z czasem to muszę tyle "wysiedzieć" aby móc odpalić fana stację. Nie ma czegoś takiego czas jest liczony od wejścia na dyżurkę . Jeśli masz stacje zablokowane jeszcze to musisz jeszcze posiedzieć , tam masz jak najedziesz na stację ile musisz mieć ukończonego czasu np. 0.30 1.30 itd . To jest czas który powinieneś posiedzieć do odblokowania stacji .
Recommended Posts